HTML

VIRKA

haho! ez egy blog. itt azt irjak, hogy irjam le mirol szol, haaat, az az igazsag hogy egyenlore foggalmam sincs. Majd meglatjuk mi lesz a nyaron!:)

Friss topikok

  • Fazakas László: Kedves Réka! Örülünk, hogy találkozhattunk! Áldott ünnepeket kívánunk szeretettel! Ld. csatolmány ... (2008.12.11. 10:45) Svajc
  • aa: bizony! es esik/esett a ho! bizony! akkor szerdan?! puszi (2008.11.22. 17:08) Itthon
  • én: hékás! itthon vagy!!!! :) Mindjárt megyünk együtt reggeleizni! Jó kis este volt ez a tegnapi!! :) (2008.11.20. 07:49) Zurich
  • Eszti: Jók a képek Réka, de már nagyon szeretnélek élőben látni! Nagyon várunk már Pécsre!:) Sok puszi ad... (2008.11.16. 18:38) meg kepek
  • én: halihó Ré Ka! rakjál még fel képeket! OK? :) pussz (2008.11.13. 09:18) 10 nap

Linkblog

hotel

2008.09.02. 17:44 virka

Vasarnap ota szabadsagon vagyok. Ez igazabol nagyon jo, egy kicsit olyan, mintha nyaralnank, mert tenyleg nem kell semmi kulonoset csinalni.

Vasarnap eszmeletlen jo kuszkuszos zoldseges tonhalas finomsagot keszitettunk, egy kicsit kirandultunk. tegnap Ginaval bementunk a varosba, hogy elintezzuk a biztositasunkat, sajnos akkor nem sikerult kulonbozo felreertesek miatt. Ja, de en vezettem be a varosba! :) izgi volt, es csak egyszer jottek majdnem belenk. de szerencsere vegul nem volt problema.

Hihetetlen, hogy a franciak milyen laza emberek. nem csodalom; hogy azt mondjak, hogy ezen a teruleten mennyivel egeszsegesebb mindenki. hat ezek alig dolgoznak valamit. Meg delelott el akartunk menni vasarolni, de nem sikerult, mert zarva volt a bolt. No, akkor delutanra visszamentunk. Ezt mondjuk nem ugy kell elkepzelni, hogy a bolt a szomszed utcaban van...kb15 perc autoval!

Aztan este Ginaval aquagyimre mentunk, csupa idos no volt meg rajtunk kivul, de szuper volt! Ugy megmozgatott, hogy csuda. Holnap is megyunk valoszinuleg.

Ma delelott megint be a varosba a biztositas ugyeben, es azt hiszem vegre sikerult! :) Aztan megneztuk a varosi konyvtarat hatha lehet ott internetezni. hat, termeszetesen, mit is mondjak, nem volt nyitva. csak fel 1 kor nyitottak ki. Hetfon nem is dolgoznak. Alig hiszem el. De vegul megvartuk a nyitast addig setaltunk egy kicsit a varosban.

A konyvtarban az inetrenetet pedig osszesen 20 percet lehet hasznalni, es egyszerre csak az egyikunk hasznalhatta, pedig volt vagy 10 tok ures gep. No , nem baj persze, amig en neteztem Gina gyogytornaszos konyveket nezegetett, amig pedig o, addig parizsi utikonyveket bujtam.:)

Ezek utan be a boltba, mert Katicaeknak megigertuk, hogy vasarolunk nehany dolgot, meg mi is elfelejtettunk valamiket tegnap. Es persze mikor odaertunk ZARVA volt! csak fel 3 kor nyitnak ki. Na, akkor haza, ettunk nehany falatot es irany vissza a bolthoz. Akkorra mar hala az egnek nyitva volt, jol be is vasaroltunk. Talalkoztam egy tok cuki paciensemmel, mondta, hogy mit erdemes venni, melyik bor a finom stb.

Mikor visszaertunk Toti elkuldott minket a helyi mini boltba, mert at kellett vinni az autot a szerelohoz. A boltos kiserte at Ginat az autoval, nekem meg a boltban kellett maradni, hogy vigyazzak ra. Szerencsere nem volt tobb az egesz 10 percnel, de izgi volt! Egesz vegig azon agyaltam, hogy mit mondok ha jon egy vevo. Mar ki is talaltam egy szep kis mondatot, de nem jott egy vevo sem.:(

Most pedig a szuper hotelban vagyunk, a vilag legfinomabb kavejaval! ( amit mar 50 centtel kevesebbert adnak nekunk:)). Annyira aranyos ez a kis hotel, hogy hihetetlen. Ugy kepzeljetek el, hogy egy regi regi ko haziko, sok viraggal, kis asztalokkal a bejarat mellett. Bennt pedig fotelek, kis asztalok, nagyon szep csempe, de semmi csicsa. Irto hangulatos! az etkezos resz pedig a volgyre nez, szoval irto szep a kilatas. Megbeszeltuk, hogy amint megjon az elso fizetesunk, eljovunk ide vacsorazni egy jot. Amint veszek egy fenykepezot csinalok majd errol is kepeket, mert nagyon szuper!:)

Ma este Gina indiait foz nekunk, holnap meg szabadnapunk van, csutortoktol MUNKA! Csutortok, pentek, szombat, hetfo, kedd, szerda vegig dolgozunk. Nagyon nehez lesz, de biztos menni fog! :) addig Tiraek lemennek a tengertpartra.

Itt az ido meg mindig nagyon szep.Remelem otthon is! puszi:)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://virka.blog.hu/api/trackback/id/tr59645234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aa 2008.09.03. 08:34:41

jaj de jo!
csodaszep lehet az a hely! es a barataid is nagyon kedveseknek tunnek! hogyan sikerult a korabbi vacsora?
na igen, a siesta az ilyen. csak nyugodtan, nem kell rohanni...! :)
majd megszokod!

hu, kepzeld en is vezettem tegnap! marmint nem az oktatoval, hanem este a mi kis kocsinkkal! hu, nagyon izgi volt! jol ment, csak 2x lefulladtam. sebaj nem volt forgalom!

jovo hetfon meg kezdodik a iskola!
mar voltam bent erdeklodni a targyak utan! hianyzott mar nagyon!

akkor jo pihenest a nagy hajtas elott!
puszi,
es mar nagyon varjuk a fotokat!

Eszti 2008.09.05. 18:55:22

Hahó Réka!:)
Jó volt itt olvasgatni egy kicsit!:)
Írtam Neked mailt, majd olvasd el.Nagyon jó munkát, biztos jó lesz. Szabi mindig halálra röhögi magát, hogy te vízzel masszírozol. Képtelen felfogni.:)
Sok puszi!:)

lunak 2008.09.06. 15:03:32

ugyes vagy a vezetessel, de azert vigyazz !!
orulok, hogy tetszik minden kint, a couscous nagyon fincsi es egeszseges is ...hmhmmh

Hajra aquafitnessz !

itthon 35 fok van, remelem meg oktoberig tart a nyar,

puszilunk mind a harman !

Eszti-Pez 2008.09.16. 09:58:55

Nekem is kéne már menni vezetni...:s

Tényleg szép lehet az a hotel, úgy elmennék én is megnézni, hogy hol is vagy!
puszi
süti beállítások módosítása