HTML

VIRKA

haho! ez egy blog. itt azt irjak, hogy irjam le mirol szol, haaat, az az igazsag hogy egyenlore foggalmam sincs. Majd meglatjuk mi lesz a nyaron!:)

Friss topikok

  • Fazakas László: Kedves Réka! Örülünk, hogy találkozhattunk! Áldott ünnepeket kívánunk szeretettel! Ld. csatolmány ... (2008.12.11. 10:45) Svajc
  • aa: bizony! es esik/esett a ho! bizony! akkor szerdan?! puszi (2008.11.22. 17:08) Itthon
  • én: hékás! itthon vagy!!!! :) Mindjárt megyünk együtt reggeleizni! Jó kis este volt ez a tegnapi!! :) (2008.11.20. 07:49) Zurich
  • Eszti: Jók a képek Réka, de már nagyon szeretnélek élőben látni! Nagyon várunk már Pécsre!:) Sok puszi ad... (2008.11.16. 18:38) meg kepek
  • én: halihó Ré Ka! rakjál még fel képeket! OK? :) pussz (2008.11.13. 09:18) 10 nap

Linkblog

nemsokara otthon

2008.11.17. 19:07 virka

Most eppen Zurichben.

Tegnap deutan megerkeztem Genfbe, ahol mar megint olyan jooooo volt, hogy hihetetlen. Talalkoztam a csaladdal, akik hihetetlen kedvesek es jofejek. Szoval megegyeztunk, hogy december 1 tol hozzajuk koltozom es vigyazok Hugora, Clarara es Lucyre. Annyira aranyos gyerekek es minden annyira jol hangzik es latszik, hogy nagyon. :)

Nem Genfben laknak, hanem kb 10 kilometerre tole, pont a francia hataron, egy nagyon aranyos kis faluban nagyon oreg zsalugateres hazakkal. Genf kozpontjaba kb 10 perc alatt be lehet erni,ma ki is probaltam. :)

aztan elindultam Zurichbe. Most meg nem mondhatom, hogy ez a varos a kedvenceim koze fog tartozni, de az biztos,hogy nagyon szep darab. Nem annyira izgalmas egyedul felfedezni egy varost most. No de holnap meg kirandulgatok, csinalok egy csomo fotot, es szerdan mar repulok is haza! de jo lesz! de persze most is nagyon jo.:)

szep estet! R.:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://virka.blog.hu/api/trackback/id/tr68774169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása