HTML

VIRKA

haho! ez egy blog. itt azt irjak, hogy irjam le mirol szol, haaat, az az igazsag hogy egyenlore foggalmam sincs. Majd meglatjuk mi lesz a nyaron!:)

Friss topikok

  • Fazakas László: Kedves Réka! Örülünk, hogy találkozhattunk! Áldott ünnepeket kívánunk szeretettel! Ld. csatolmány ... (2008.12.11. 10:45) Svajc
  • aa: bizony! es esik/esett a ho! bizony! akkor szerdan?! puszi (2008.11.22. 17:08) Itthon
  • én: hékás! itthon vagy!!!! :) Mindjárt megyünk együtt reggeleizni! Jó kis este volt ez a tegnapi!! :) (2008.11.20. 07:49) Zurich
  • Eszti: Jók a képek Réka, de már nagyon szeretnélek élőben látni! Nagyon várunk már Pécsre!:) Sok puszi ad... (2008.11.16. 18:38) meg kepek
  • én: halihó Ré Ka! rakjál még fel képeket! OK? :) pussz (2008.11.13. 09:18) 10 nap

Linkblog

brokkolikremleves gombaszassal

2008.09.14. 21:01 virka

Ahhoz kepest, hogy elvileg csutortok ota szabadsagom van, penteken egsznap es szombaton is fel napot dolgoztam. Helyettesiteni kellett egy olyan kabinban ahol mindig eszmeletlen keves a paciens, szoval nem volt problema.

Tegnap delutan mar nagyon jol esett azert, hogy nem kell masszirozni, palacsintat sutottem, olvastam, setaltam, megneztem, hogy nyitva van e a bolt, mert nem volt kenyerunk, mondanom sem kell, hogy miutan megneztem azutan sem volt kenyerunk, mert a bolt zarva volt. Furcsa lenne, ha nyitva talalnam egyszer. Tegnap volt 3 hete, hogy megerkeztunk Franciaorszagba. Olyan fura, mert abszolut nem tunik olyan soknak, de megis ugy erzem, mintha mar ezer eve itt laknek es ez lenne a munkam.

Este, mikor a tobbiek is vegeztek, elmentunk Adamert Vals ba( ez egy masik termalfurdo, november 15 tol december vegeig itt fogok dolgozni), jo volt megnezni, es egy kicsit nagy megnyugvassal toltott el, hogy ez egy normalis varos, sok hazzal, ettermekkel, kavezoval, ELELMISZERbolttal. Nem mondhato nagynak, de megis sokkal nagyobb, mint ahol most vagyunk. Aztan este egyutt bementunk Aubenasba, ami egy meg agyobb varos. Beultunk egy helyre ami meg nyitva volt, nem mondom, hogy a kedvenc szorakozohelyem lesz, de azert jol mulattunk. :)

Aztan Adam is visszajott a mi szallasunkra, meg beszelgettunk egy jot, Katica szulinapjat is megultuk.

Ma delelott Andival es Katicaval elmentunk kenyerert egy tavolabbi varosba, ahol van hentes is meg a zoldseges is nyitva van vasarnap. Mondanom sem kell, tele volt az osszes bolt emberekkel.

Delutan eletemben eloszor brokkolilevest foztem, ami nem lett kremleves, annak indult, de igy is igencsak finom lett.:)

Aztan Katicaval es Andival nekivagtunk a termeszetnek, feltett szandekunk volt, hogy vacsorankat megkeressuk gombak formajaban. Sikerult 2 ozlabat talalni, de nem is ez volt a lenyeg, mert vegul egy olyan fantasztikusat kirandultunk, hogy csuda! :) Itt az ido mar kezd oszbe borulni, amit uuuuugy szeretek! Ilyenkor a levego teljesen mas lesz, es olyan jo ilyenkor kirandulni. Es micsoda gyonyoru helyeket fedeztunk fel...! Kicsit rosszalkodtunk is, mert kb minden haznal van egy ket fugefa, telis tele gyumolccsel, kerites persze sehol nincs, ugyhogy nagyon csabitittak azok a fugek. es milyen jok voltak! :)

Most Tiraval jottunk at a hotelba, Kopogoscipos Fiatalembertol kertunk forrocsokit, nem a ven banyatol, es lass csodat, eszmeletlen finomat kaptunk. Ven banya (elnezest az elnevezesert) Ginat es engem nem annyira kedvel, multkor olyan forrocsokit kaptunk tole, hogy felgozolt egy fel liter tejet, es tett ra egy negyed kiskanal kakaot. Kopogoscipos Fiatalember viszont jofej, szereti a kulfoldieket.

Holnap remelem hasonloan jo lesz az ido, megyek majd kirandulni egy kicsit. Ginaek szerdan jonnek vissza a nyaralasbol, csutortoktol dolgozunk ujra.

nagyon szep estet! :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://virka.blog.hu/api/trackback/id/tr77663489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aa 2008.09.15. 12:30:25

mar 3 het?
tenyleg furcsa, milyen gyorsan telik az ido!
orulok, hogy ilyen hamar beleszoktal az ottani eletbe! csak azok a franya boltok lennenk nyitva!

hu, akkor a novemberi hely jobban hangzik?
kik mennek at meg oda?

kb 2 hete en is csinaltam brokkoli krem levest! remek dolog :)

puszi

Eszti-Pez 2008.09.16. 10:09:24

:D
Kopogoscipos: azt hittem vmi görög fiatalember..:D Egyébként hogy megy a francia?

Úgy csodállak, hogy van ennyi mindenre energiád? Kicsit irigyellek is:)

sok puszi
süti beállítások módosítása